Senaste nytt

Bloggen

Robert Blomberg
Driver
Lars Andersson
Co-Driver

Vintertest i Antilla

I helgen så var vi uppe på vintertest hos Rådström och c/o i Antilla. Då vädret har varit mot alla som gillar snön den senaste veckan så var vi lite osäkra på hur väglaget skulle vara. Men det visade sig att vägarna hade klarat sig riktigt bra uppe på fjället och när dom dessutom hade kört ut 10 kubik med vatten dagen innan så var det riktigt bra förutsättningar. Lägg därtill 5 minus och strålande solsken så kan man inte bli mer än nöjd :)
Då bilen var "ny" så var det fokus på att köra in motorn och försöka eliminera "barn-sjukdommar". Men även att få känna på snön så att det inte är en BIG supprise när man står på startlinjen i första vinter-tävlingen för i år. Allt flöt på och vi grovjusterade inställningarna på bilen så att vi kände oss nöjda.
Det fanns två sträckor att köra. Den ena var 2+2km och var lite mer knixig och kuperad och var riktigt bra för att känna på inställningen på bilen. Den andra var 9+9km och var en mer fullfarts-sträcka för att känna på tempot, men även en del lurigheter.......
Vi han köra 7mil totalt och det har varit kanon och få testa i lugn och ro. Återstår en del att finslip på för att vara redo, men det är ialf en riktigt bra start. :)

Nu får vi hålla tummarna på att vädret är på allas sida så att Finnskogsvalsen blir av som är vår nästa planerade vintertävling den 17-18:e Januari!

//Robert