Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/b/2/4/olearysracing.com/httpd.www/includes/functions.php on line 4 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/b/2/4/olearysracing.com/httpd.www/includes/functions.php:4) in /customers/b/2/4/olearysracing.com/httpd.www/includes/init.php on line 53 Bloggen - O'learys Rally

Senaste nytt

Bloggen

Robert Blomberg
Driver
Lars Andersson
Co-Driver

Tisdagen Rally Sweden

Då har vi rekat klart alla sträckorna och måste bara säga att vilka fantastiska sträckor Torntorp och Vargåsen är :) Bra skick och rytmiska vägar med utmaningar här och där. Tyvärr så var inte Kirkerner i samma fina skick. Den går i Norge ute  på en åker och vi skulle behövt en TRAKTOR för att ta oss fram. Undrar hur den kommer att se ut efter WRC-bilarna har varit där och kraffsat?
Nu är vi tilbaka i vår inkvartering i Hagfors och fick precis reda på att vi hade fått anmärkningar i besiktningen. Den stora och kanske lite förvånande var att sprinklerbrandsläckaren var tvungen att besiktas av en auktoriserad firma (räcker alltså inte med en som besiktar släckare dagligen). Sen saknade vi FIA stoppning. Och då vi har monterat våra stötdämpe inne i kupen så var vi tvungna att sätta rör runt dem för motverka eventuellt sprängverkan. Det var Peter och Patrik som besiktade bilen och innan dom hade ringt upp oss och berättat nyheten så hade dom fått tag på alla delarna och är nu på väg till Hagfors där vi får skruva färdigt allt ikväll/natt. Vi har kontrollbesiktining imorgon mellan 07.00-09.00. Vem har sagt att Rally Sweden bara är utmanande på vägarna?!