Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/b/2/4/olearysracing.com/httpd.www/includes/functions.php on line 4 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/b/2/4/olearysracing.com/httpd.www/includes/functions.php:4) in /customers/b/2/4/olearysracing.com/httpd.www/includes/init.php on line 53 Bloggen - O'learys Rally

Senaste nytt

    Warning: file_get_contents(http://gdata.youtube.com/feeds/api/videos?author=UC-64c49_tUYDm_YD-K0ztAA&alt=json&orderby=published): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /customers/b/2/4/olearysracing.com/httpd.www/includes/functions.php on line 459 Notice: Trying to get property 'feed' of non-object in /customers/b/2/4/olearysracing.com/httpd.www/includes/functions.php on line 460 Notice: Trying to get property 'entry' of non-object in /customers/b/2/4/olearysracing.com/httpd.www/includes/functions.php on line 460 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /customers/b/2/4/olearysracing.com/httpd.www/includes/functions.php on line 464
  • Blogg: Länge sen sist
  • Blogg: Summering Vintern
  • Blogg: Summering Tank S Rally
  • Blogg: Treskerundan

Bloggen

Robert Blomberg
Driver
Lars Andersson
Co-Driver

Summering Rikspokalen

Då jag har haft fullt upp så har jag inte hunnit summera vare sig Rikspokalen eller Marknadsnatta så här kommer några korta rader först om Rikspokalen.

Då jag var tvungen att ställa in tävlandet i SM-tävlingen Rally Uppsala pga. att jag hade en konferens i Boston så beslutade vi oss att köra sista deltävlingen i Västras Förbundsmästerskap, Rikspokalen, istället. Den är lite speciell då den förra året var vår debut i A-4wd med Subarun. Men som vanligt så är det en svår tävling när hösten har smugit sig på med bitvis hala vägar med löv i kanterna. Dessutom hade vi kommande helg Marknadsnatta som gällde topp-placeringar i Svenska Rallycupen, så vi valde att ta det lite lugnare än vanligt.

Vi körde på och även om det var försiktigt så fick vi några "överraskande" kast. Vi tog oss i mål efter 3 SS på totalt 3,1 mil och då det inte var någon liverapportering så fick vi vänta på vårt resultat. Vi slutade på en 5:e plats i A-4wd av 19 i klassen samt 8:a totalt. Det var vi nöjda med och kunde åka hem med en hel bil som bara var att tvätta av och ladda för Marknadsnatta helgen efter :)

Det visade sig att placeringen räckte till att bli 2:a i 4wd-klassen i Västras Förbundsmästerskap. :)

//Robert