Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/b/2/4/olearysracing.com/httpd.www/includes/functions.php on line 4 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/b/2/4/olearysracing.com/httpd.www/includes/functions.php:4) in /customers/b/2/4/olearysracing.com/httpd.www/includes/init.php on line 53 Bloggen - O'learys Rally

Senaste nytt

Bloggen

Robert Blomberg
Driver
Lars Andersson
Co-Driver

Offerdalingen genomförd

Då har vi varit uppe i Östersund och kämpande tagit oss igenom offerdalingen. Det var en tuff tävling som satta alla förare på prov med fina och "hala" jämtländska vintervägar. Tyvärr så slutade vår medverkan 700m(!) ifrån målet på sista sträckan (SS4). Det var en lite sen not som ledde till ett besök i snövallen som vände runt bilen och i samband med detta så dog bilen och till vår förtret (då vi stod kvar mitt i vägen om än åt fel håll) så var batteriet tömt och vi kunde inte starta bilen och fick därmed bryta. Det var lite bittert precis efteråt, men när vi summerat dagen så var vi ändå rätt nöjda. Vi ville ta oss igenom utan att äventyra bilen inför Rally Sweden så ibland var det lite väl "safe" körning. Det var väldigt annorlunda att köra 4wd på vinterväglag och iom att det var min första tävling så provade jag lite olika körtekniker innan jag började hitta rätt. Kristoffer gjort en mycket bra insats för att inte ha suttit speciellt många tävlingar i kartläsarstolen även om han ibland "körde" lite för mycket :)
Noterbart är att utav 7st startande 4wd så kom bara en i mål!!! Mycket krävande rally där de 3st sista sträckorna genomfördes i mörker.
Tack Kent-Ola och Co för sällskapet och hjälpen i service!
Incar från ett par sträckor kommer inom kort.

//Robert